Slik endrer du intervaller for tilbakespoling og fremspoling i iPhone Audible-appen

Når du lytter til en lydbok i Audible-appen på din iPhone, er det noen kontroller på skjermen som gir deg flere måter å navigere i boken på. To av disse kontrollene er tilbake- og forover-knappene.

Når du trykker på en av disse knappene, hopper boken forover eller bakover med et forhåndsbestemt beløp. Men hvis du synes at beløpet er for stort eller for lite, kan det hende du leter etter en måte å endre det på. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du endrer hvor lang tid du hopper forover eller bakover i Audible-appen når du trykker på en av disse knappene.

Hvordan spole tilbake eller raskere fremover i Audible på en iPhone

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.4. Dette kommer til å endre en innstilling i Audible-appen som styrer hvor langt du spoler tilbake eller fremover når du hopper over en lydbok. Det er flere forskjellige tidsalternativer du kan velge mellom som lar deg øke eller redusere dette intervallet.

Trinn 1: Åpne Hørbar app.

Trinn 2: Trykk på Mer ikonet med tre prikker nederst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Velg Innstillinger alternativ.

Trinn 4: Velg Hopp forover/tilbake alternativ.

Trinn 5: Velg hvor lang tid du vil hoppe over når du spoler tilbake eller fremover.

Lastet du ned en Audible-bok på iPhone og er ferdig med å lytte til den? Finn ut hvordan du sletter disse Audible-filene for å gi plass til nye på enheten din.