Slik aktiverer eller deaktiverer du nattmodus i Firefox iPhone-appen

iPhone-skjermen din kan bli veldig lyssterk. Det virker kanskje ikke slik når du prøver å lese noe ute på en virkelig solrik dag, men det kan være blendende når du leser skjermen i et miljø med lite lys.

Å gjøre noen endringer i lysstyrkeinnstillingene dine kan gå en lang vei mot å fikse dette problemet, men det er andre tiltak du også kan ta. Du kan for eksempel prøve å aktivere nattmodus i Firefox-nettleseren, hvis det er slik du surfer på nettsteder. Vår veiledning nedenfor viser deg hvor du finner nattmodusinnstillingen i Firefox iPhone-appen slik at du kan aktivere eller deaktivere den etter behov.

Slik går du inn eller ut av Firefox nattmodus på en iPhone 7

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 11.3.2. Merk at ved å aktivere nattmodus vil utseendet til nettleseren endres til du slår den av. Nattmodus endrer en rekke ting om måten nettsider ser ut, spesielt ved å gjøre bakgrunnsfarger svarte i stedet for hvite, og bytte tekst fra svart til hvit. Selv om dette kan være nyttig for øynene dine når du surfer i miljøer med lite lys, kan det gjøre enkelte nettsteder vanskelige å lese eller navigere avhengig av måten disse nettstedene ble designet på.

Trinn 1: Åpne Firefox-nettleseren på iPhone.

Trinn 2: Trykk på knappen nederst til høyre på skjermen med de tre linjene.

Trinn 3: Trykk på knappen til høyre for Aktiver nattmodus for å slå den på eller av. Jeg har den slått på på bildet under.

Det er andre populære apper som også har nattmodus. Finn ut hvordan du aktiverer nattmodus på Twitter og får den grå bakgrunnen som du kanskje har sett i skjermbilder laget av andre.