Hvordan vise Firefox-faneforhåndsvisninger på oppgavelinjen i Windows

Windows-oppgavelinjen nederst på dataskjermen viser noen ikoner som du kan klikke på for å åpne visse programmer. Den vil også vise et ikon for et program som for øyeblikket er åpent. I noen tilfeller kan det til og med ha flere lag bak det ikonet for å indikere at programmet har flere forekomster.

Firefox vil vanligvis bare vise flere lag hvis du har mer enn ett vindu åpent, men det er mulig å justere den oppførselen slik at et lag vises for hver åpne fane. Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du aktiverer det alternativet hvis du vil se om denne navigasjonsmetoden kan forbedre opplevelsen din med nettleseren eller ikke.

Slik aktiverer du forhåndsvisninger av Windows-oppgavelinjen for Firefox

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Google Chrome. Hvis du utfører trinnene i denne veiledningen, endres en innstilling i Firefox slik at du kan se en forhåndsvisning av hver åpne fane i Firefox, slik at du kan klikke på ønsket når du navigerer gjennom Windows-oppgavelinjen.

Trinn 1: Åpne Firefox.

Trinn 2: Klikk på Åpne menyen knappen (den med tre horisontale linjer) øverst til høyre i vinduet.

Trinn 3: Velg Alternativer knappen fra denne menyen.

Trinn 4: Rull ned til Faner og merk av i boksen til venstre for Vis forhåndsvisninger av faner på oppgavelinjen i Windows.

Når du nå holder musepekeren over Firefox-ikonet på oppgavelinjen, bør du se et annet alternativ for hver fane som for øyeblikket er åpen i Firefox-nettleseren. Hvis du klikker på en av disse fanene, kommer du direkte til den valgte fanen.

Har du problemer med Firefox og prøver å finne årsaken? Finn ut hvordan du deaktiverer et tillegg i Firefox hvis du følger en feilsøkingsveiledning som foreslår det som et av handlingsalternativene.