Slik slår du av forhåndsvisning av tekstmeldinger i Android Marshmallow

Varsler på telefonen din er vanligvis nyttige ting som gir deg beskjed når det er informasjon som trenger din oppmerksomhet. Enten det er en ny tekstmelding, e-post eller informasjon fra en av de andre appene på enheten din, gjør disse varslene det slik at du ikke hele tiden trenger å sjekke alle appene på telefonen din for å se om det er noe nytt.

Dessverre kan disse varslene noen ganger inneholde mye personlig eller sensitiv informasjon som du ikke vil dele med alle som er innenfor syne av telefonskjermen din. Så hvis du er plaget av den høye synligheten til forhåndsvisningsinformasjonen i tekstmeldingsvarslene dine, kan det være lurt å stoppe det fra å skje. Vår guide nedenfor viser deg hvor du finner innstillingen for forhåndsvisninger av tekstmeldinger i Android Marshmallow, slik at du kan slå dem av.

Slik deaktiverer du forhåndsvisninger av meldinger i Marshmallow

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en Samsung Galaxy On5 i Android Marshmallow-operativsystemet. Denne veiledningen forutsetter at telefonen for øyeblikket viser forhåndsvisninger av tekstmeldingene dine på låseskjermen og som en popup når telefonen er ulåst. Hvis du følger trinnene nedenfor, deaktiveres denne oppførselen.

Trinn 1: Åpne Meldinger app.

Trinn 2: Trykk på Mer knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Velg Innstillinger alternativ.

Trinn 4: Trykk på Varsler knapp.

Trinn 5: Trykk på knappen til høyre for Forhåndsvis melding for å slå den av.

Er du plaget av lyden du hører når du skriver på tastaturet? Lær hvordan du slår av tastaturlyder i Android Marshmallow for å bli kvitt den klikkelyden.