Slik slår du av leveringsrapporter for tekstmeldinger i Android Marshmallow

Hvis du ofte er bekymret for at mottakerne av tekstmeldinger ikke mottar meldingene dine, kan du bruke funksjonen for leveringsrapport i Android Marshmallow. Dette lar deg se detaljene til en bestemt melding slik at du kan se om den noen gang nådde den tiltenkte kontakten.

Men hvis du ikke bruker leveringsrapporter, eller hvis det forårsaker et problem på telefonen din, kan det hende du leter etter en måte å stoppe dem på. Vår guide nedenfor viser deg hvor du kan finne og deaktivere leveringsrapporter i Android Marshmallow.

Slik deaktiverer du meldingsleveringsrapporter på en Samsung Galaxy On5

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en Samsung Galaxy On5 i Android Marshmallow. Denne veiledningen forutsetter at du for øyeblikket ber om leveringsrapporter for tekstmeldinger du sender, og at du vil at denne atferden skal stoppe.

Trinn 1: Åpne Meldinger app.

Trinn 2: Trykk på Mer knappen øverst til høyre på skjermen.

Trinn 3: Velg Innstillinger alternativ.

Trinn 4: Trykk på Flere innstillinger knapp.

Trinn 5: Velg Tekstmeldinger alternativ.

Trinn 6: Trykk på knappen til høyre for Leveringsrapporter for å slå den av.

Visste du at du kan skrive en tekstmelding akkurat nå, men planlegge at den skal sendes på et tidspunkt i fremtiden? Finn ut mer om planlagte tekstmeldinger i Android Marshmallow for å se om det er en funksjon som kan være nyttig for deg.