Hvordan fortelle om noen har lest meldingen din på en iPhone 5

Tekstmeldingssamtaler gir en veldig praktisk måte å kommunisere på for begge parter som er involvert. Du trenger ikke være tilgjengelig når en melding sendes, og kan i stedet se den og sende et svar når du er tilgjengelig. Denne passive kommunikasjonsmetoden har mange fordeler, men en av de største ulempene er muligheten for at en tekstmelding kanskje ikke blir besvart på en stund. Hvis emnet for tekstmeldingen haster, kan du oppleve at dette er et problem.

En tanke du kanskje vurderer er at meldingen aldri ble levert til mottakerens telefon, eller at de ennå ikke hadde sett den. En måte du kan sjekke statusen til en melding på, er imidlertid hvis meldingsmottakeren har lesebekreftelser aktivert. Hvis de gjør det, vil guiden vår nedenfor vise deg hvordan du kan se denne informasjonen, slik at du kan hvile komfortabelt og vite at informasjonen har nådd målgruppen.

Sjekke lesebekreftelser på en iPhone 5

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 5 i iOS 9.

Dette kommer bare til å fungere for iMessages, og du vil bare se "Les"-indikatoren hvis personen du sendte meldingen til har aktivert lesebekreftelser. Klikk her for å lære hvordan du kan se forskjellen mellom en SMS og en iMessage.

Trinn 1: Åpne Meldinger app.

Trinn 2: Klikk iMessage-samtalen som inneholder den individuelle iMessage som du ønsker å sjekke statusen for.

Trinn 3: Finn iMessage, og sjekk deretter statusen under meldingen. Hvis det står "Les" der, som det gjør på bildet nedenfor, har mottakeren lest meldingen. hvis det står Levert, eller det ikke er noen melding, er meldingen enten ikke lest, eller mottakeren har ikke aktivert lesebekreftelser.

Vil du at andre skal kunne se at du har lest tekstmeldingene deres? Klikk her – //www.solveyourtech.com/people-know-ive-read-text-messages-iphone-5/ – for å finne ut hvordan du kan aktivere lesebekreftelser på iPhone.