Slik kobler du sammen Bluetooth-hodetelefoner med en Apple Watch

Bluetooth-hodetelefoner tilbyr en enkel, trådløs måte å lytte til musikk fra kompatible enheter. Din iPhone, iPad og muligens din bærbare datamaskin har alle denne muligheten, og metoden for å koble Bluetooth-hodetelefoner til alle disse enhetene er ganske lik.

Apple Watch har også muligheten til å koble til Bluetooth-hodetelefoner, og fungerer på samme måte som de andre enhetene dine. Vår guide nedenfor viser deg hvordan du kobler Bluetooth-hodetelefoner med Apple-klokken din slik at du kan lytte til musikk direkte fra selve klokken.

Slik kobler du Bluetooth-hodetelefoner til Apple Watch

Følgende trinn ble utført på en Apple Watch som kjører Watch OS 3.1.1. Merk at du kan ha problemer med å pare Bluetooth-hodetelefonene dine med Apple Watch hvis de for øyeblikket er sammenkoblet med iPhone. Du kan lese denne artikkelen for å lære hvordan du glemmer Bluetooth-hodetelefoner på en Apple Watch.

Trinn 1: Trykk på kroneknappen på siden av Apple Watch for å navigere til appskjermen, og trykk deretter på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Velg blåtann alternativ.

Trinn 3: Slå på Bluetooth-hodetelefonene og sett dem i sammenkoblingsmodus. For de fleste hodetelefoner vil dette kreve at du holder nede strømknappen i flere sekunder.

Trinn 4: Velg Bluetooth-hodetelefonene under Enheter seksjon.

Noen Bluetooth-hodetelefoner krever at du oppgir en sammenkoblingsnøkkel. Sjekk dokumentasjonen for denne sammenkoblingsnøkkelen, men hvis du ikke har tilgang til den dokumentasjonen, kan du vanligvis angi 0000.

Det skal da stå Sammenkoblet under Bluetooth-hodetelefonene dine, noe som indikerer at hodetelefonene er koblet til Apple Watch.

Nå som du har koblet hodetelefoner til klokken, bør du vurdere å legge til en spilleliste til klokken. Dette lar deg lytte til musikk direkte fra klokken, uten å måtte ha iPhone slått på eller i nærheten. Dette er flott hvis du vil trene og høre på musikk, men ikke vil ha med deg iPhone.