Slik kobler du andre videoapper til TV-appen på en iPhone 7

Vi har tidligere skrevet om oppdatering til iOS 10.2 for å få tilgang til den nye TV-appen til din iPhone. Når du har installert denne oppdateringen, kan du begynne å koble andre videotjenesteapper til TV-appen, noe som gir en strømlinjeformet opplevelse der du kan se innhold fra flere kilder.

Trinnene nedenfor vil gi en kort gjennomgang av hvordan dette fungerer, samt vise deg hvordan du kan laste ned flere apper som er kompatible med iPhone 7 TV-appen.

Slik kobler du til apper via iOS TV-appen på en iPhone 7

Disse trinnene ble utført på en iPhone 7 Plus, i iOS 10.2. TV-appen er ikke tilgjengelig før du har installert iOS 10.2-oppdateringen, så du vil ikke kunne fullføre disse trinnene før da.

Trinn 1: Åpne TV app.

Trinn 2: Trykk på Fortsette knappen nederst på skjermen.

Trinn 3: Trykk på Se nå fanen nederst på skjermen.

Trinn 4: Trykk på Koble til apper knapp. iPhone vil da se etter apper som allerede er installert og som er kompatible med TV-appen.

Trinn 5: Trykk på Fortsette for å koble til de kompatible appene som ble funnet på din iPhone.

Hvis du bare hadde et par av de kompatible appene på iPhone-en din, slik jeg hadde, kan du være interessert i å laste ned noen andre. Du kan finne flere kompatible apper ved å trykke på butikk fanen nederst på skjermen.

Bla deretter etter en kanal du vil legge til.

Merk at noen av de tilgjengelige appene krever at du har et ekstra abonnement før du kan se innholdet deres. Du kan besøke denne koblingen på Apples nettsted for å se alle de for øyeblikket kompatible videoappene.

Noen av de mer populære appene, som Netflix og Amazon Instant Video, er foreløpig ikke kompatible med TV-appen, så du vil ikke kunne se dem på den måten.

hvis du vil laste ned noen av disse nye appene, men ikke har plass, så sjekk ut vår komplette guide for å slette ting fra iPhone. Det er flere vanlige områder å sjekke på enheten din som kan gi den ekstra lagringsplassen du trenger for å installere nye apper.