Slik slår du av Javascript på iPhone 6

Hvis du har problemer med å se en webside, eller fullføre en spesifikk handling, vil mange feilsøkingsveiledninger foreslå at du deaktiverer Javascript. Selv om dette vanligvis gjelder nettlesere på din stasjonære eller bærbare datamaskin, er det også mulig å deaktivere Javascript på iPhone.

Vår veiledning nedenfor vil lede deg gjennom trinnene som trengs for å deaktivere Javascript fra å kjøre på nettsteder som du ser i Safari-nettleseren på din iPhone 6. Denne innstillingen kan slås av eller på etter behov, og krever ikke engang at du lukker eller start eventuelle åpne nettlesingsøkter på nytt.

Deaktivering av Javascript på en iPhone 6 i iOS 8

Trinnene i denne veiledningen ble skrevet med en iPhone 6 Plus, i iOS 8. De samme trinnene vil også fungere for andre iPhones som kjører iOS 8. Javascript kan også slås av i noen tidligere versjoner av iOS, men trinnene kan variere litt fra de som vises nedenfor.

Merk at denne veiledningen vil deaktivere Javascript spesifikt for Safari-nettleseren på iPhone. Hvis du bruker andre nettlesere på iPhone, for eksempel Chrome, må du deaktivere Javascript i disse nettleserne også.

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikonet på startskjermen.

Trinn 2: Rull ned og velg Safari alternativ.

Trinn 3: Rull til bunnen av skjermen og trykk på Avansert knapp.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Javascript. Du vil vite at den er slått av når det ikke er noen grønn skyggelegging rundt knappen. Javascript er slått av i bildet nedenfor.

Det er viktig å merke seg at de fleste moderne nettsteder bruker Javascript et sted på nettsiden deres. Den kan til og med brukes til nettstednavigering og for å fullføre visse handlinger. Hvis du finner ut at sidene ikke fungerer som de skal etter å ha fulgt denne veiledningen, er det sannsynligvis fordi du har deaktivert Javascript.

Vil du skjule nettleserloggen din for andre personer som kanskje bruker iPhone? Klikk her og lær hvordan du sletter informasjonskapsler og historikk fra Safari i iOS 8.