Hvordan kopiere et regneark til sin egen arbeidsbok i Excel 2010

Når du ofte jobber med Excel 2010 for jobb eller skole, kan du etter hvert oppdage at du bruker de samme dataene om og om igjen. Når dette skjer, kan du oppdage at du kopierer og limer inn mye data mellom gamle filer og nye. Hvis viktige data bare finnes i ett regneark, er det imidlertid en rask måte å kopiere det regnearket fra den originale arbeidsboken til en ny.

Vår veiledning nedenfor viser deg trinnene du må følge for å lage en kopi av et regneark i en gammel Excel-arbeidsbok og flytte den til en ny arbeidsbok.

Opprette en ny arbeidsbok fra et eksisterende regneark i Excel 2010

Trinnene i denne artikkelen vil vise deg hvordan du kopierer et regneark fra en eksisterende arbeidsbok til sin egen, nye arbeidsbok i Excel 2010. Dette vil etterlate en kopi av regnearket i den originale arbeidsboken, pluss opprette en ny arbeidsbok som kun består av det valgte regnearket.

Trinn 1: Åpne arbeidsboken i Excel 2010 som inneholder regnearket du vil kopiere.

Trinn 2: Høyreklikk på regnearkfanen nederst i vinduet, og klikk deretter på Flytt eller kopier alternativ.

Trinn 3: Klikk på rullegardinmenyen under Å bestille, og klikk deretter på alternativet (ny bok).

Trinn 4: Klikk i boksen til venstre for Lag en kopi, og klikk deretter på OK knapp. Hvis du ikke velger å lage en kopi, vil regnearket bli fjernet fra den opprinnelige arbeidsboken, og vil bare eksistere i den nye arbeidsboken.

Dette vil opprette en ny arbeidsbok. Det eneste regnearket i denne nye arbeidsboken vil være det du nettopp valgte å kopiere. Sørg for å lagre denne nye arbeidsboken før du lukker den.

Vises ikke arkfanene nederst i arbeidsboken? Det er mulig for disse å skjules ved å justere en innstilling i Excel 2010. Denne veiledningen viser deg hvordan du viser alle arkfanene dine hvis de ikke er synlige. Hvis noen av fanene dine er synlige, vil denne artikkelen vise deg hvordan du kan skjule eventuelle skjulte.