Slik slår du av levende bilder på en iPhone 7

iPhone-kameraet ditt kan ta en rekke forskjellige bilder som lar deg lage den typen bilder du ønsker. Ett av disse alternativene legger til litt bevegelse når bildet først lastes inn, noe som kan være en ganske kul effekt. Men du vil kanskje ikke bruke denne funksjonen, som kan la deg lete etter en måte å slå av levende bilder på iPhone 7.

Kameraet til iPhone 7 har en funksjon som legger til en liten mengde bevegelse til et bilde når du åpner det første gang. Dette er en interessant måte å legge til litt ekstra liv til et bilde. Men du liker kanskje ikke dette, noe som kan føre til at du leter etter en måte å slå det av.

Heldigvis kan du deaktivere Live Photo-funksjonen på iPhone 7 ved å slå den av i Kamera-appen. Du kan deretter velge å holde den slått av ved å aktivere en ekstra innstilling i kameraappens innstillingsmeny.

Har du lite plass og vil vite om det er på grunn av bildene dine? Finn ut hvordan du sjekker lagring som brukes av iPhone-bilder.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Hvordan slå av levende bilder – iPhone 7 2 Hvordan slå av levende bilder for en iPhone 7 og holde dem av (veiledning med bilder) 3 Hva er Live på iPhone 7-kamera? 4 Mer informasjon om hvordan du slår av levende bilder på iPhone 7 5 Ytterligere kilder

Slik slår du av levende bilder – iPhone 7

  1. Åpne Innstillinger app.
  2. Rull ned og velg Kamera alternativ.
  3. Velg Behold innstillinger alternativ.
  4. Slå av Live Foto alternativ.
  5. trykk Hjem knappen for å gå ut av denne menyen.
  6. Åpne Kamera app.
  7. Trykk på Live Foto knappen øverst på skjermen for å slå den av.

Artikkelen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om hvordan du slår av levende bilder på en iPhone 7, inkludert bilder av disse trinnene.

Slik slår du av live-bildene for en iPhone 7 og holder dem av (veiledning med bilder)

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus i iOS 10.3.3. Resultatet av å fullføre denne opplæringen vil være en kamera-app der du ikke lenger tar Live Photos, og den innstillingen forblir av til du velger å aktivere den manuelt på nytt senere.

Dette oppnås ved å endre en innstilling i Bilder og kamera-menyen, samt slå av noe i selve Kamera-appen. Merk at menyen som vi navigerer til i trinnene nedenfor lar deg beholde eller glemme flere innstillinger, for eksempel kameramodus.

Trinn 1: Åpne Innstillinger Meny.

Trinn 2: Rull ned og velg Bilder og kamera alternativ.

Trinn 3: Rull ned og velg Behold innstillinger knapp.

Trinn 4: Trykk på knappen til høyre for Live Foto for å slå den på.

Dette lar deg beholde Live Photo-innstillingen i Kamera-appen. Du kan deretter trykke på Hjem-knappen under skjermen for å lukke Innstillinger-menyen.

Trinn 5: Åpne Kamera app.

Trinn 6: Slå av Live Foto alternativet ved å trykke på den runde knappen øverst på skjermen.

Live Photo-funksjonen er slått av når ikonet er hvitt, slik det er på bildet nedenfor.

Er du nesten tom for lagringsplass på iPhone, og du leter etter måter å fikse det på? Ta en titt på guiden vår for å administrere iPhone-lagring for noen nyttige alternativer.

Hva er Live på iPhone 7-kamera?

Du har sannsynligvis lagt merke til de forskjellige tilpassbare innstillingene som omgir søkeren mens du tar et bilde. En av disse innstillingene lar deg slå av blitsen på kameraet, en lar deg bruke en tidtaker til å ta et bilde, og en vil slå "Live"-innstillingen på eller av.

Denne innstillingen kan være litt forvirrende fordi det sannsynligvis er noe du ikke har møtt på en enhet før, og bildeikonet for det øverst til høyre på skjermen er ganske vagt.

Men som vi har beskrevet tidligere i denne artikkelen, legger den live-innstillingen til en liten mengde bevegelse til begynnelsen av bildet når du laster det inn i en app eller deler det med en annen iPhone-bruker.

Mer informasjon om hvordan du slår av levende bilder på iPhone 7

Trinnene ovenfor endrer en innstilling på iPhone-en din slik at den lagrer det gjeldende alternativet for Live-bilder. Dette betyr at når du slår den av én gang, forblir den av med mindre du velger å slå den på igjen i fremtiden.

De andre innstillingene du kan bevare for Kamera-appen din inkluderer:

  • Kameramodus
  • Kreative kontroller
  • Eksponeringsjustering
  • Live Foto

Hvis du slår av alle disse alternativene, vil ikke kameraet lagre noe du gjør med kameraet og tilbakestilles hver gang du åpner appen.

Hvis du slår av Live Photos på iPhone, vil det bare påvirke fremtidige bilder du tar. Hvis du allerede har live-bilder på kamerarullen, vil de forbli.

Ytterligere kilder

  • Slik merker du bilder med plassering på iPhone 5
  • Slik slutter du å huske det sist brukte filteret på iPhone 7-kameraet
  • Slik slår du av tilgang til kamera og mikrofon i Safari på en iPhone 7
  • Slik bruker du iPhone 5 som et speil
  • Slik slår du på bildedeling på iPhone 5
  • Hvordan få rutenettet på iPhone-kameraet