Hvordan konvertere MM til tommer i Excel 2013

Konvertering av måleenheter er et nødvendig onde for mange mennesker på en lang rekke felt. Heldigvis hvis du vil konvertere millimeter til tommer i Excel 2013, har du en måte å gjøre det på i applikasjonen ved å bruke en formel som vi vil diskutere nedenfor.

Å lære å konvertere fra MM til tommer i Excel 2013 er en praktisk ferdighet å ha hvis jobben eller skolen ofte setter deg i situasjoner der du har regneark som inneholder mål som er i feil enheter. Excels CONVERT-formel kan løse dette problemet raskt, slik at du kan få dataene dine inn i mer nyttige enheter.

KONVERTER-formelen har også den ekstra fordelen av å holde de originale dataene dine intakte, i tilfelle du trenger målingene i originalformatet senere. Men du kan velge å skjule radene eller kolonnene dine med de originale dataene hvis du tror det kan skape forvirring. Skjuling er å foretrekke fremfor sletting i denne situasjonen, da det fortsatt vil la dataene være intakte for formelen.

Innholdsfortegnelse skjul 1 Hvordan konvertere MM til tommer i Excel 2 Konverter millimeter til tommer i Excel 2013 (veiledning med bilder) 3 tilleggskilder

Hvordan konvertere MM til tommer i Excel

  1. Åpne regnearket.
  2. Klikk inne i cellen der du vil vise tommer.
  3. Skriv inn formelen =KONVERT(XX; "mm", "in") men erstatt "XX" med cellen som inneholder millimeterverdien.
  4. trykk Tast inn for å utføre konverteringen.

Artikkelen vår fortsetter nedenfor med tilleggsinformasjon om hvordan du konverterer mm i Excel, inkludert bilder av disse trinnene.

Konverter millimeter til tommer i Excel 2013 (veiledning med bilder)

Denne artikkelen skal vise deg hvordan du tar data som er lagret i regnearket ditt som millimeter og konverterer dem til tommer. Den vil dra nytte av KONVERTER-formelen i Excel 2013, som er noe som har muligheten til å konvertere fra mange forskjellige måleenheter. Du kan lære mer om KONVERTER-formelen her.

Trinn 1: Åpne regnearket som inneholder MM-enhetene du vil konvertere.

Trinn 2: Klikk inne i cellen der du vil vise den konverterte verdien.

Trinn 3: Skriv =KONVERT(XX; "mm", "in") inn i cellen. XX er plasseringen til MM-verdien du vil konvertere.

I eksempelbildet nedenfor er cellen jeg vil konvertere celle A2, så formelen min ville være =CONVERTER(A2; "mm", "in")

Du kan deretter bruke formelen din på andre celler i kolonnen ved å klikke på håndtaket nederst til høyre i cellen, og deretter dra den ned. Excel vil automatisk fylle de valgte cellene med formelen, og vil oppdatere målcellen i forhold til den opprinnelige formelen. Så for eksempel vil formelen i celle B3 bli justert til =CONVERTER(A3; "mm", "in")

Du vil kanskje legge merke til, som i skjermbildet mitt ovenfor, at du ser mange desimalverdier.

Du kan endre antall viste desimaler ved å høyreklikke på en celle og velge Formater cellerog deretter klikke Nummer og spesifisere ønsket antall desimaler.

Merk at verdiene i tommer vises som en formel. Hvis du kopierer og limer inn disse verdiene til et annet sted, kan du få et problem. Du kan løse dette ved å lime inn som en verdi i stedet for en formel. Hvis du velger Lim inn-knappen på Hjem-fanen, vil du se det alternativet blant de forskjellige limhandlingene.

Du kan bruke en lignende funksjon i Excel hvis du vil konvertere en enhet i motsatt retning. Bare skriv inn funksjonen som beskrevet ovenfor, men bytt måleenheten rundt. Så, for eksempel, vil du legge inn dette i Excel-cellen din for å gå fra millimeter til tommer – =CONVERTER(A3; "in", "mm").

Dette vil også fungere i andre versjoner av Excel, for eksempel Microsoft Excel for Office 365.

Det er mange andre nyttige formler i Excel 2013, for eksempel gjennomsnittsformelen. Dette er en rask måte å finne gjennomsnittsverdien til en gruppe celler med en minimal mengde arbeid.

Ytterligere kilder

  • Hvordan endre linjal fra tommer til centimeter i Excel 2013
  • Hvordan lage all tekst med store bokstaver i Excel 2010
  • Slik limer du inn som verdier i Excel 2013
  • Hvordan kombinere tre kolonner til én i Excel 2013
  • Hva er høyden på en rad i Excel 2013?
  • Slik fjerner du ledende mellomrom i Excel 2013