Hvorfor er Powerpoint-presentasjonen min svart-hvitt?

Vises Powerpoint-presentasjonen din i svart-hvitt eller gråtoner, selv om du vet at den bør ha farger? Powerpoint 2013 har en modus som lar deg velge fargepaletten som vises når du redigerer presentasjonen.

Heldigvis er dette noe du kan fikse med et par trinn, slik at du kan gå tilbake til standard fullfargemodus. Vår veiledning nedenfor viser deg et par forskjellige alternativer for å endre denne innstillingen.

Slik bytter du mellom svart-hvitt og fargevisning i Powerpoint 2013

Trinnene i denne artikkelen ble utført i Microsoft Powerpoint 2013, men vil også fungere i nyere versjoner av Powerpoint. Vær oppmerksom på at dette forutsetter at årsaken til at presentasjonen din vises som svart-hvitt eller gråtoner, er fordi fargemodusen er endret. Det er mulig at presentasjonen ganske enkelt ble designet med svarte og hvite farger, i så fall må du endre utformingen av lysbildene for å få litt farge.

Trinn 1: Åpne presentasjonen i Powerpoint 2013.

Trinn 2: Klikk på Utsikt fanen øverst i vinduet.

Trinn 3: Klikk på Farge knappen i Farge/Gråtoner delen av båndet.

Når du er i svart-hvitt- eller gråtonemodus, vil det også være en ny fane til venstre for Hjem-fanen som sier Svart-hvitt eller gråtoner. Hvis du klikker på den fanen, kan du også klikke på Tilbake til fargevisning knappen for å gå ut av modusen.

Trenger du å legge til eller redigere foredragsnotatene for presentasjonen din, men du ser dem ikke? Finn ut hvordan du viser høyttalernotater i Powerpoint slik at du kan endre dem etter behov.