Slik fjerner du en overgang fra et lysbilde i Google Slides

Overganger brukes i lysbildefremvisninger for å legge til litt ekstra bevegelse til presentasjonen. Ofte vil lysbildene i en lysbildefremvisning bare inneholde ord og bilder, men tillegg av en animasjonseffekt gjennom bruk av overganger kan bidra til å holde publikums oppmerksomhet.

Men det er også veldig lett å gå over bord når du legger til overganger, og når du forhåndsviser presentasjonen din, kan du oppdage at du har for mange overganger. Heldigvis kan du redigere overganger i Google Slides, og du kan til og med fjerne en overgang helt, hvis du ønsker det.

Slik sletter du en eksisterende overgang i Google Slides

Trinnene i denne artikkelen ble utført i skrivebordsversjonen av Google Chrome. Denne veiledningen forutsetter at du for øyeblikket har et lysbilde i presentasjonen som inneholder en overgang, og at du ønsker å fjerne det. Dette vil ikke påvirke andre overganger i presentasjonen.

Trinn 1: Logg på Google Disk og åpne presentasjonen som inneholder lysbildeovergangen du vil fjerne.

Trinn 2: Velg lysbildet med overgangen fra listen over lysbilder på venstre side av vinduet. Det er et ikon med tre stablede sirkler til venstre for et lysbilde med en overgang.

Trinn 3: Høyreklikk på det valgte lysbildet og velg Endre overgang alternativ.

Trinn 4: Klikk på rullegardinmenyen under Animasjoner på høyre side av vinduet, velg deretter Ingen overgang alternativ.

Du kan deretter lukke kolonnen Animasjoner når du er ferdig. Merk at overgangsindikatoren til venstre for lysbildet nå skal være borte.

Har du en annen presentasjon som inneholder et lysbilde som kan være nyttig i din nåværende presentasjon? Finn ut hvordan du importerer lysbilder i Google Slides slik at du kan gjenbruke arbeid du allerede har laget og spare deg selv for litt tid.