Slik fjerner du neste oppkobling fra nyhetsappen på iPhone

Når du leser News-appen på iPhone, er det ganske sannsynlig at du kommer til å lese mer enn én artikkel. Og det er naturlig at artiklene du leser alle kan falle inn i samme kategori, eller handle om samme emne. Nyheter-appen gjenkjenner dette, og kan inkludere en lenke nederst på skjermen som gjør det enkelt å navigere til neste artikkel i en kategori.

Men den linjen med koblingen "Neste opp" kan ta opp mye skjermplass og i noen tilfeller gjøre det vanskelig å utføre visse typer navigering. Heldigvis inkluderer iPhone alternativer som lar deg tilpasse noen av atferdene i News-appen, inkludert visningen av den linjen og lenken. Så fortsett å lese nedenfor for å se hvordan du kan deaktivere denne funksjonen for Nyheter-appen.

Hvordan stoppe "Next Up"-linjen fra alltid å vises i iPhone News-appen

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 7 Plus, i iOS 10.3. Disse trinnene kommer til å forhindre at linjen nederst i Nyheter-appen alltid vises. Den vil imidlertid vises når du åpner en artikkel for første gang, eller når du ruller opp igjen.

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Rull ned og velg Nyheter app.

Trinn 3: Trykk på knappen til høyre for Vis alltid "Next Up" for å slå den av. Det skal ikke være noen grønn skygge rundt knappen når den er slått av. Jeg har slått av innstillingen på bildet under.

Visste du at du kan sette opp iPhonen din slik at kamerablitsen går av når du mottar en tekstmelding? Les denne artikkelen for å se hvordan du kan aktivere denne innstillingen for varslene på enheten din og gi deg selv en ekstra visuell metode for å se at du har nye meldinger.