Hvordan legge til en kommentar i Excel 2013

Kommentarsystemet i Microsoft Office-produkter som Excel er ideelt når du samarbeider om et dokument med et team og trenger å stille spørsmål ved noe, eller foreslå en redigering. Alternativet kan være å inkludere kommentaren din i en celle, eller i en celle i nærheten, noe som kan være problematisk hvis den kommentaren til slutt ikke fjernes. Hvis du ønsker å begynne å bruke kommentarer i Excel, må du vite hvordan du legger til en.

Heldigvis er det et par forskjellige metoder som lar deg legge til kommentarer i Excel 2013, slik at du kan velge det alternativet som er lettest for deg. Vår guide nedenfor viser deg to kommentarmetoder.

Hvordan kommentere i Excel 2013

Trinnene nedenfor skal vise deg hvordan du inkluderer en kommentar med en celle i Excel 2013. Du kan lære hvordan du viser eller skjuler kommentarer i Excel 2013 hvis du trenger å justere den innstillingen etter at du har lagt til kommentaren.

Trinn 1: Åpne regnearket du vil legge til kommentaren til.

Trinn 2: Klikk på cellen som inneholder dataene du vil kommentere.

Trinn 3: Klikk på Anmeldelse fanen øverst i vinduet.

Trinn 3: Klikk på Ny kommentar knappen i Kommentarer delen av båndet.

Trinn 4: Skriv inn kommentaren din, og klikk deretter i en annen celle når du er ferdig for å lukke kommentarvinduet.

Du kan også legge til en kommentar til en celle i Excel 2013 ved å høyreklikke på den valgte cellen, og deretter velge Sett inn kommentar alternativ.

Hvis du vil endre navnet som vises på nye kommentarer du legger inn, kan du gjøre det ved å klikke på Fil fanen øverst til venstre i vinduet, og klikk deretter Alternativer i venstre kolonne. Du kan deretter klikke inne i Brukernavn felt under Tilpass ditt eksemplar av Microsoft Office for å angi navnet du ønsker å bruke.