Slik sletter du Safari-historikk og nettstedsdata i iOS 9

Mange av nettstedene du besøker via Safari-nettleseren på iPhone vil lagre data på enheten din for å prøve å forbedre opplevelsen din med nettstedet. Dette kan variere fra nettsidedata som vil forbedre hastigheten på nettstedet for hver side du besøker utover den første, til informasjonskapsler som vil huske hva som er i handlekurven din når du navigerer mellom sidene på det nettstedet. Safari vil også føre en historikk over sidene du besøker, slik at du kan gå tilbake til dem i fremtiden.

Men du vil kanskje til slutt fjerne alle disse dataene fra Safari, enten som et middel til å feilsøke et problem med et spesifikt nettsted, eller fordi noen andre skal bruke din iPhone og du ikke vil at de skal se nettsteder du besøkte , eller være i stand til å navigere i kontoene dine på nettsteder der du kanskje fortsatt er pålogget. Vår guide nedenfor viser deg hvor du skal gå for å slette historikken, informasjonskapslene og nettstedsdataene dine i iOS 9.

Sletting av Safari-historikk og nettstedsdata i iOS 9

Trinnene i denne artikkelen skal tømme loggen i Safari-nettleseren på iPhone, samt eventuelle informasjonskapsler, data og cache som er lastet ned. Hvis du vil slette lagrede passord, følg trinnene i denne artikkelen. Vær oppmerksom på at dette ikke vil slette data for andre nettlesere som du kan bruke på iPhone, for eksempel Chrome, Atomic eller Dolphin.

Slik sletter du Safari-historikk og nettsteddata i iOS 9 –

  1. Åpne Innstillinger Meny.
  2. Rull ned og trykk på Safari alternativ.
  3. Rull ned og trykk på Slett historikk og nettsteddata knapp.
  4. Trykk på Tøm historikk og data knappen for å bekrefte.

Disse trinnene er også vist nedenfor med bilder –

Trinn 1: Trykk på Innstillinger ikon.

Trinn 2: Rull ned og velg Safari alternativ.

Trinn 3: Rull helt til bunnen av denne menyen, og trykk deretter på den blå Slett historikk og nettsteddata knapp.

Trinn 4: Trykk på den røde Tøm historikk og data for å bekrefte at du vil slette historikken, informasjonskapslene og nettstedsdataene dine.

Et annet alternativ hvis du ikke vil kontinuerlig slette Safari-loggen din, er å bruke privat surfing i stedet. Hvis du begynner å bruke privat nettlesing i Safari, er det imidlertid viktig å vite hvordan du avslutter en privat nettlesingsøkt, siden Safari ikke vil gjøre det automatisk.