Slik deler du på Twitter fra iPhone Safari-appen

Mange av appene på iPhone kan automatisk integreres med noen av de andre appene dine. Dette er veldig vanlig med apper for sosiale medier, som Twitter. Den integrasjonen gjør det praktisk for deg å dele informasjon fra app med en annen. Så hvis du surfer på Internett gjennom Safari-appen og finner en nettside du vil dele på Twitter, kan du gjøre det med bare et par trykk på en knapp.

Vår veiledning nedenfor viser deg hvordan du deler Safari-lenker via Twitter ved å dra nytte av integrasjonen som er inkludert mellom disse to appene på enheten din.

Del en kobling fra Safari på Twitter på en iPhone

Trinnene i denne artikkelen ble utført på en iPhone 6 Plus, i iOS 8.4. Trinnene er de samme for andre iPhone-modeller som kjører samme versjon av iOS, men disse trinnene kan variere litt for personer som bruker en tidligere versjon av iOS.

Opplæringen nedenfor vil anta at du allerede har Twitter-appen installert på iPhone. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du installerer en ny app på din iPhone.

Hvis du har Twitter-appen installert på iPhone, men ikke ser ikonene som er referert til nedenfor, må du kanskje legge til Twitter-delingsalternativet. Denne guiden viser deg hvordan.

Trinn 1: Åpne Safari app.

Trinn 2: Finn nettsiden du vil dele, og trykk deretter på Dele ikonet nederst på skjermen. Hvis du ikke ser Dele ikonet, og bla til toppen av websiden til menylinjen vises.

Trinn 3: Trykk på Twitter ikon. Hvis du ikke ser Twitter-ikonet, trykker du på Mer knappen, slå på Twitter og trykk deretter på Ferdig knapp.

Trinn 4: Endre teksten som vil bli lagt ut sammen med lenken, og trykk deretter på Post knappen øverst til høyre i vinduet.

Har du lagt merke til at Twitter-appen begynner å spille av videoer automatisk? Du kan lese her for å lære hvordan du slår av den innstillingen.