Hvordan konvertere Powerpoint til video i Powerpoint 2010

Det er ikke vanskelig å se for seg en Powerpoint-presentasjon som en video. Hvis presentasjonen din inkluderer innspilt fortellerstemme og spesifiserte tidspunkter, har den allerede mange likheter med en video, bortsett fra filtypen. Så hvis du trenger å sende inn en presentasjon som en video, er du kanskje ute etter en måte å gjøre det på.

Heldigvis har Powerpoint 2010 den funksjonaliteten inkludert allerede, og kan raskt forvandle .ppt- eller .pptx-filen din til en video. Du kan deretter spille av videoen på datamaskiner som ikke har Powerpoint installert, eller du kan laste opp videoen til en nettside hvor den kan nås fra flere datamaskiner over hele verden. Vår korte guide nedenfor viser deg hvordan du konverterer din eksisterende Powerpoint-lysbildeserie til en videofil.

Konvertering fra .ppt eller .pptx til video i Powerpoint 2010

Vær oppmerksom på at den faktiske størrelsen på videofilen i stor grad vil avhenge av antall lysbilder i presentasjonen, om du inkluderer innspilte tidspunkter og fortellinger eller ikke, og antall sekunder hvert lysbilde vises for.

Den resulterende videofilen er i .wmv-filformatet, som er kompatibelt med mange videostrømmesider, for eksempel YouTube.

Trinn 1: Åpne filen i Powerpoint 2010.

Trinn 2: Klikk på Fil fanen øverst til venstre i vinduet.

Trinn 3: Klikk på Lagre og send knappen i kolonnen til venstre i vinduet.

Trinn 4: Klikk på Lag en video knappen under Filtyper.

Trinn 5: Klikk på Datamaskiner og HD-skjermer rullegardinmenyen i Lag en video kolonne, og velg deretter din foretrukne oppløsning. Du kan også spesifisere hvordan du skal håndtere eksisterende tidspunkter og fortellinger ved å klikke på rullegardinmenyen under den.

Trinn 6: Klikk inne i feltet til høyre for Sekunder å bruke på hvert lysbilde, skriv inn en verdi, og klikk deretter på Lag video knapp.

Trinn 7: Velg en plassering for den lagrede filen, skriv inn et filnavn, og klikk deretter på Lagre knapp.

Som nevnt tidligere kan størrelsen på videofilen variere mye. Dette vil avhenge av innholdet i lysbildene, antall lysbilder, lysbildevarighet, om det er lydfortelling osv. For eksempel er presentasjonen min med fem lysbilder, uten lydfortellinger og med fem sekunder per lysbilde, 1 MB stor . En presentasjon på 15 lysbilder, uten lydforteller og med 10 sekunder per lysbilde, er 4,58 MB.

Trenger du å inkludere en tidslinje i Powerpoint-presentasjonen din? Denne opplæringen vil lede deg gjennom trinnene for å legge til en.