Hvordan få alle rader til samme høyde i Excel 2010

Du vet kanskje allerede at du kan endre høyden på en rad i Microsoft Excel 2010, men det kan være kjedelig når du trenger å endre høyden på hver rad i regnearket. Heldigvis hvis du lager hver rad samme høyde, er det en mye raskere måte å gjøre det på.

Vår guide nedenfor viser deg hvordan du velger hele regnearket ditt, og deretter endrer høyden på hver rad samtidig slik at de har samme høyde. Dette vil fungere uavhengig av om radene allerede har samme høyde, eller om hver rad har forskjellig høyde.

Sett alle rader til én høyde i Excel 2010

Et annet alternativ for automatisk å endre høyden på hver rad er å bruke Autotilpass radhøyde alternativ. Denne artikkelen ble skrevet for Excel 2013, men instruksjonene er de samme for Excel 2010. Autotilpass radhøyde alternativet vil automatisk endre størrelsen på radene dine basert på dataene som finnes i dem. Dette er et mer å foretrekke når du har rader som inneholder forskjellige datahøyder.

Trinn 1: Åpne regnearket i Excel 2010.

Trinn 2: Klikk på knappen øverst til venstre i regnearket, mellom 1 og EN, for å velge alle radene og kolonnene i regnearket. Det er knappen som er påpekt i bildet nedenfor. Hvis du bare vil endre høyden for noen av radene dine, må du i stedet velge disse radnumrene på venstre side av regnearket.

Trinn 3: Høyreklikk på en av de valgte radene, og klikk deretter på Radhøyde alternativ.

Trinn 4: Skriv inn ønsket radhøydeverdi i feltet, og klikk deretter på OK knapp. Merk at måleenheten for radhøyden er i poeng, en ukjent måleenhet for mange mennesker, så du må kanskje prøve noen forskjellige størrelser til du finner en som passer for dine behov.

Inneholder regnearket ditt mye uønsket format, og du vil heller bare starte med et rent ark? Denne veiledningen viser deg hvordan du sletter celleformatering i Excel 2010.