ASUS A54C-AB91 15,6-tommers bærbar PC (svart) anmeldelse

Asus har nylig dukket opp som en av de ledende produsentene av bærbare datamaskiner de siste årene, hovedsakelig på grunn av deres praksis med å tilby utmerkede komponenter til en overkommelig pris. ASUS A54C-AB91 15,6-tommers bærbar PC (svart) er intet unntak fra denne trenden, siden den inkluderer noen imponerende funksjoner for en bærbar datamaskin som er under $500,00. Og ikke bare er kombinasjonen av funksjoner noe som lar deg utføre alle de daglige oppgavene du måtte trenge, den inkluderer også noen Asus-spesifikke elementer som vil forbedre opplevelsen din med den bærbare datamaskinen. Hvis du leter etter en rimelig, hverdagslig bærbar datamaskin for jobben, hjemmet ditt eller en student på vei tilbake til skolen, fortsett å lese for å se om ASUS A54C-AB91 er den rette bærbare datamaskinen for deg.

Toppfunksjoner til ASUS A54C-AB91 15,6-tommers bærbar PC (svart):

  • 2,3 GHz Intel Pentium B970-prosessor
  • 4 GB RAM
  • 500 GB harddisk
  • IceCool-teknologi for å holde håndleddstøtten og tastaturet kjølig, selv under hard bruk
  • Asus Palm-proof Technology forhindrer utilsiktede touchpad-innganger fra håndflaten din
  • USB 3.0-tilkobling
  • HDMI-port for å koble den bærbare datamaskinen til TV-en
  • høydefinisjons LED-panel
  • SmartLogon lar deg passordbeskytte den bærbare datamaskinen med ansiktet ditt

Disse funksjonene kombineres for å lage en bærbar datamaskin som vil hjelpe deg å enkelt administrere oppgaver som å surfe på Internett, sjekke e-post og kjøre vanlige produktivitetsprogrammer som Microsoft Office. Det fullstendige numeriske tastaturet på høyre side av tastaturet gjør det også enklere for deg å gjøre manuell talltasting i programmer som Excel.

HD-skjermen og Altec Lansing-høyttalerne vil gi deg en utmerket filmopplevelse når du ser DVD-filmer fra den medfølgende DVD-stasjonen eller streames over Netflix ved hjelp av 802.11 WiFi-tilkoblingen. Den inkluderer også en 1-års garanti for utilsiktet skade i tilfelle du mister ASUS A54C-AB91 eller søler noe på den.

Denne bærbare datamaskinen er et godt valg som hjemmedatamaskin i en husholdning uten tung spilling eller videoredigering. Dens rimelighet vil også gjøre det svært nyttig for studenter som kommer tilbake til skolen eller enkeltpersoner som trenger en ny datamaskin for å hjelpe med den nye jobben.

For å lære mer om ASUS A54C-AB91 15,6-tommers bærbar PC (svart), besøk produktsiden på Amazon.